Good Charlotte

Hey hungarian GC fans! This site is for EVERY HUNGARIAN GC FANS who were on March 31st at GC concert at Budapest.... and of course we welcome to other GC fans too. So... here we goo! :D

!!Minden GC függőnek!! NikyGCfan & Kriszti ajánlásával

Tags: hungary

Share

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

hűha. ott születtél v kiköltöztetek?
hnap biosz tézé..............juhú. jó lenne legalább egy kettest összeszedni. xP
én sem utálom az öcsém, persze sokszor megy az agyamra, dehát ezért az öcsém. :)

Reply to This

itt születtem (:

Reply to This

utálom a munkám. :( najó... nem tudom. az egyik felem szereti a másik nem. de mindenesetre az a felem erősebb amelyik nem akar holnap benenni. :( :D
jajj gyerekek. tanuljatok tovább. de tényleg. munkát kapni lehetetlen. a meki meg rabszolgát csinál belőletek.
bocsi a derűs kommentért. :D remélem veletek minden ok!

Reply to This

a mekiben így kívülállóként is látni, milyen nagy a hajtás, szóval ezen nem csodálkozom, de mindenesetre kitartás! (:
nálam minden okés, vagyis igazából nem, egyáltalán nem, de jobb bebeszélni magamnak, hogy így van. s ez a legrosszabb, hogy saját magamhoz sem akarok őszinte lenni, hogy nem tudom mit akarok. nem tudok kiigazodni magamon, de ez már így is biztos bonyolult, nem is ragozom tovább (:

Reply to This

Mi ez a kihaltság? Mindenki téli álmot alszik?

Egyébként kérhetnék tőletek egy szívességet? Megnéznétek a filmes csoportunk blogját és véleményt mondanátok róla? mert érdekel, hogy egy "kívülálló" hogy vélekedik róla. Előre is köszi és a cím: www.dozsabros.blog.hu

Reply to This

hali.
Bundee ha lesz rá lelkierőm,h olvassak akkor majd tüzetesebben megnézem a blogot. Amúgy dizájn, cím tekintetében tetszik. :)
hát ma elég hosszúkás napom volt. 9 órát dolgoztam, ami tökjóka lett volna. csak szarrá égett a kezem. :S 3 ujjam húsig leégett. cuki nem? ^^
veletek mizu?
RockandRollbaby, nyugodtan ragozhatod. :) mi meghallgatunk. :)

Reply to This

Köszi Ancsi a design az nekem is tetszik :) pf... az elég szar lehet, brrr... belegondolni is rossz... hogy sikerült ezt elérned hogy leégjen a kezed?

most vettem észre hogy az enyém volt a 12000ik hozzászólás ;D

Reply to This

bundee, alaposan átnéztem a blogot, s nem találtam semmi kivetnivalót rajta, lehet, hogy már csak azért is, mert ez a szakterület különösen tetszik (:
Ancsi, jó tudni, viszont ezt tényleg nem bonyolítanám, legalábbis nem itt (: msn?
arra pedig én is kiváncsi lennék, hogy a husiujjakat hogyan érted el?! uhh.

Reply to This

R'n'Rbaby köszi a dicséretet ;D bár azért még van hova fejlődni a blog terén xd.
Egyébként meg képzeljétek el összejött a terv így áprilisban a sulis ki mit tud?on dobolni fogok és lezúzzuk a másik zenekart ;D

Reply to This

hali.
hát az úgy volt,h valaki idő előtt átállította a grilleket és rácsukódott az egyik a kezemre amikor rántottát akartam csinálni.hát egyre gusztustalanabbul néz ki. :S
oksa RnRBaby. írd le priviben az msn címed és felveszlek. :) engem vmiért nem lehet felvenni. :S

Reply to This

cukikisangyal7@freemail.hu a névhez no comment! (:

Reply to This

RSS

Members

• Deano
  • Paul
  • Billy
  • Benji madden
  • Joel madden
  • Good Charlotte

Get GC.com Badges!